hosting

Dlouho jsem vybírala, kde si objednat hosting, až jsem narazila na firmu WEDOS a od té chvíle byla volba jasná. Super cena za hosting (základní NoLimit), který má všechno, co jsem potřebovala a daleko víc (super výkon, PHP, MySQL, dostatečný memory limit 128 MB, neomezený traffic, dost prostoru pro web – neomezeně, neomezeně subdomén a databází a e-mailů, dostupnost 99,99%, a dále věci jako FTP, IPv6, DNS, www i bez www, 1 alias zdarma, web bez reklam + možnost umístění vlastních, možnost adult obsahu i PTC). Nově mají i SSL.
Hosting se dá ještě vylepšit na verzi NoLimit Extra.
Potřebovala jsem zde rozjet redakční systém WordPress (a ne jen jeden) a forum phpBB (také ne jedno) a poměr cena/kvalita mi tu vycházela ze všech nejlépe.

Firma dává slevy a akce na webhosting skoro každý den, stačí sledovat jejich Facebook, další slevy se dají najít i jinde.


Nabízejí také domény, VPS, dedikované servery atd.

Administrační rozhraní jem si oblíbila, zatím jsem tam dokázala nastavit vše, co bylo potřeba (včetně např. převodu domény).

A úplně super je jejich zákaznická podpora, která mi už několikrát odpověděla skoro okamžitě i ve 4h v noci :) Dotazy mi zodpověděli na jedničku.

Všem doporučuji!

Jejich stránky najdete zde: WEDOS.


  One Response to “WEDOS – Hosting – recenze”

  1. Aktuálně je sleva 25 procent http://www.slevanek.cz/store/wedos/ an webhosting. Funguje to i na VPSku.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   

Kalendář

Duben 2024
P Ú S Č P S N
« Zář    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2012 - 2013 Blog (Račice)
Kopírování obsahu je zakázáno!
All trademarks, logos and images remain the property of their respective owners.
Všechny obchodní značky, loga a obrázky zůstávají majetkem příslušných vlastníků.
Suffusion theme by Sayontan Sinha